MOJE NAMENE

 

 

 


 

Život na putu je težak. Dugo radno vreme, česte promene, teški uslovi na putu, zahtevni klijenti... Sve vam je poznato, sve ste iskusili. I ne biste ništa menjali. A sada imate novog partnera!
 

BFGoodrich® gume za kamione su KONAČNO stigle u Evropu.


BFGoodrich® trkačke gume još od 1914. pokazuju svoje vrhunske performanse na svim većim takmičenjima i stazama, uključujući Baja 1000, Svetski reli rejd kup i Dakar, gde su korišćene za osvajanje brojnih trofeja i titula tokom godina.


Kamiondžije sa svih kontinenata obožavaju njihovu čvrstinu. Bilo da vozite duge linije, provlačite se kroz gradsku džunglu ili probijate kroz prašinu i led, BFGoodrich® je uvek tu za kamione i kamiondžije. Vozači kamiona, kipera, gradskih i turističkih autobusa i last mile dostavnih vozila mogu da pronađu gume za sve namene i zahteve u pogledu performansi. 


Zgrabite ključeve. Vreme je za težak rad. I za dobru zabavu!


Prevoz na dugim linijama
Trik pitanje: da li više volite da mirujete ili da se krećete? Izbor je jasan! BFGoodrich® gume obavljaju težak posao, kao i vi: voze kamion dugim putevima i nude dobru uslugu po pristojnoj ceni!

 

Težak teren nam ne može ništa
Kome smeta težak teret? Konstruktivna niskogradnja je široko rasprostranjena u Evropi i niko nema vremena za neaktivnost. Robusne gume koje prijanjaju na kamen, prašinu i asfalt na svome su na celom gradilištu, svakog dana.
 

Najkraći put
Brzo, koji je vaš bezbedan trag kočenja na kiši? Priznajte, kada ima (naizgled) hiljadu paketa koje treba da isporučite i preuzmete, bilo bi dobro kada ne bi bilo nikoga na ulicama! BFGoodrich® je, kao i kamiondžije, pouzdan, vredan i otporan na udarce, tako da ništa ne utiče negativno na funkcionisanje i pokretljivost.
 

Nema vremena za odmor uz ivičnjak
Otkud iskoči taj biciklista?! BFGoodrich® gume za autobuse su vaš tihi partner u očuvanju sigurnosti putnika i njihovom brzom prevozu do stanice. A zahvaljujući integrisanom RFiD čipu znate da su gume pouzdane jer vam specijalizovani softver kaže kada da planirate popravku. Treba da brinete samo o ulici pred sobom.
 

Put u nove predele
Koji je vaš najomiljeniji auto-put? BFGoodrich® gume za turističke autobuse su tiše i putnicima prija njihovo tiho, uspavljujuće brujanje, jer znaju da su potpuno bezbedni i da će biti negde drugde za nekoliko sati.

PRONAĐI MOG DISTRIBUTERA

BFGoodrich® može da opremi vaš autobus ili kamion gde god da ste. Ovde pronađite distributera guma brzo i jednostavno!
Pronađi me