BFG-TRK-Bus-BL

gradski prevoz

Tačno na vreme u gradu – gradski prevoz

Navijte sat prema našem redu vožnje
Opremljeni za urbanu džunglu

BFGoodrich® gume za autobuse na putu su cele godine. Pošto su se gume sa oznakama M+S i 3PMSF odlično pokazale na testovima na zaleđenim putevima Norveške, glava nam je mirna, a putnici su bezbedni. Zahvaljujući RFiD čipu, specijalizovani softver za par minuta šalje informacije o stanju guma tako da možemo da planiramo popravke unapred, čime se period neaktivnosti svodi na minimum. Zadovoljstvo je 100% garantovano.

Produžite životni vek gume, potrošite manje

Budžet za gume nam je na normalnom nivou zahvaljujući ponudi 100% protektiranja gume. Ramovi guma su dovoljno čvrsti tako da možemo da protektiramo gume za autobuse kada se pohabaju u fabrikama kompanije Laurent Retread ili nekoj od radionica kompanije Recamic. To je ne samo isplativo, već pruža dodatnu sigurnost na autobuskim linijama.

OSLUŠNITE ŠUM ULICE

Tih gradski prevoz deluje pozitivno na putnike u autobusima i druge ljude na ulici. Gume za autobuse koje prave manju buku su bolje jer se lakše prate dešavanja na ulici, vožnja je bezbednija i poštuju se ograničenja nivoa buke propisana u mnogim urbanim centrima.